Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Coffee X-Presso Zaffiro - pörkölt kávé ADOMÁNY
5.490 Ft
Menny.:db

Coffee X-Presso Zaffiro - pörkölt kávé ADOMÁNY

Kiszerelés
1000g
5.490 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. július 24.
Szállítási díj: 2.019 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Dél-Amerika arabica kávéit Ázsia robustái egészítik ki, hogy testet biztosítsanak ennek a karakteres, kifinomult kávénak.

Gyártó: Coffee X-Presso

Adományozási INFORMÁCIÓ

"Kávéztasd a dokit!' kampányhoz kapcsolódó termékek megvásárlására szolgál ez az oldal.

Minden általunk gyártott kávé ebben a kategóriában 50% kedvezménnyel vásárolható meg.
Az ezen az oldalon feltüntetett ár a termék kedvezményes ára.

Az ebben a kategóriában található termékeket ADOMÁNYOZÁSI CÉLLAL lehet megvásárolni, azokat a vásárló fizikailag soha nem kapja meg!


A megvásárolt termékek kivétel nélkül mind Kórházakba és Mentőállomásokra kerülnek kiszállításra, hogy az ott dolgozók használhassák fel.
A vásárlás menete pontosan ugyan úgy zajlik, mint egy normál termék esetén, de a fizetés után minden regisztrált vásárló egy emléklapot kap, amelyet a saját fiókjából tud letölteni. Természetesen lehetőség van regisztráció nélkül is vásárolni, ezeket a felajánlásokat is köszönjük a "dokik" nevében! A megvásárolt termékeket mi juttatjuk el a közösségi médiában létrehozott fb.com/korhazellato és instagram.com/korhazellato oldalon jelentkező intézményeknek saját költségünkön.


A szállítás nem egyesével termékenként, hanem 5-30 kg-os csomagokban történik, amikor egy adott intézmény részére sikerül ennyi adományt összegyűjteni. 
A vásárlónak (adományozónak) lehetősége van a rendelési folyamat során a megjegyzés mezőben megadni, ha konkrét intézményt szeretne támogatni, de fenntartjuk a jogot, hogy ezt az intézmények igényei alapján előzetes értesítés nélkül felülbíráljuk!

(Ha tömegesen ugyan azt az intézményt szeretné mindenki támogatni, akkor ők túl sokat, mások pedig egyáltalán nem kapnának)

Köszönjük, hogy Ön is segít a hősöknek, hogy mindannyiunkért éberen dolgozhassanak!

 

Figyelem!
Amennyiben egyszerre rendel (egy rendelési számon) adomány kávét és otthonra/irodába kávét, akkor a nem adományként rendelt kávét ingyen házhoz fogjuk Önnek szállítani az ország teljes területére a megrendelés értékétől függetlenül! Ezzel is hálánkat szeretnénk kifejezni, hogy részt vesz a kampányban!

Leírás és Paraméterek

Kék tenger, szikrázó napsütés, olasz életérzés. Egy kicsi étterem a domboldalon. A tenger illatát hozza a nyári szél. Egy könnyű ebéd után Ön is valami finomságra vágyik. Giuseppe, a ristorante főpincére már jön is, kezében a kávélappal. Espresso-t vagy egy lattét ajánl. Ehhez a nyári délutánhoz a lágy ízek illenek, így egy a Dél-Amerika arabica kávéiból és Ázsia robustáiból készült tökéletes keveréket választ Önnek. Már érzi is a nemes ízt a szájában…

Ki ne vágyna erre az érzésre és erre a földi paradicsomra? Ha most nincs is alkalma elutazni, ez a pillanat mégis az Öné lehet. Igyon egy csésze Zaffiro-t, és akár a mesében, már ott is van a csodás domboldali teraszon!

Az adomány termékeknél  nem  választható opció az őrlés a vásárlásnál, tekintettel arra, hogy az adományként kapott kávé felhasználási módjáról az adományozott intézmény körülményei és adottságai szerint döntenek majd. A jelenlegi helyzetre való tekintettel kérjük, hogy az adományozni kívánt termékeket minden esetben online bankkártyás fizetéssel vásárolják meg (SimplePay)! Lehetőség van egyedi címkével kérni a terméket, ahol az általános díjszabás szerint a pénztári folyamat során "díszcsomagolásként" megadható egyedi üzenet (pl.: adományozó neve, vagy rövid bátorító szöveg) az adományozottak részére. 

Köszönetképpen minden adományozót szeretnénk megajándékozni egy 100g-os minta kávéval! Az általunk gyártott kávék (Forte, Tenebre, Genovese, Passion, Zaffiro, Gastronomia, ORO, Gourmet) közül szabadon választhat minden adományozó egyet vásárlásonként a vásárlás értékétől függetlenül. A választott kávét a következő (nem adomány) rendeléséhez tudjuk hozzáadni, vagy a kihirdetett veszélyhelyzet elmúlása után Budakalászon személyesen át lehet venni a rendelési szám és a megrendelő nevének birtokában.

 

Figyelem!
Ön ennek a terméknek a megvásárlásával automatikusan lemond a termék tulajdonjogáról a fb.com/korhazellato és/vagy az instargam.com/korhazellato oldalon jelentkező kórházak, vagy mentőállomások javára!

Pörkölés Közép francia
question_markŐrlés Szemes
Jellemző termőterület Dél-Amerika

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Facebook kommentek