Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Garanciális feltételek

Új vendéglátó ipari (karos) kávéfőzőkre egyedülálló módon 5 év teljes körű garanciát vállalunk amennyiben a készülékre havi karbantartási szerződést köt velünk. A garancia ebben az esetben a felhasználó hibájából történt meghibásodáson kívül mindenre kiterjed, tehát még a vízkövesedésből adódó meghibásodások javításához szükséges munkák elvégzése és alkatrészek cseréje is garanciális ügyintézés keretén belül történik TELJESEN INGYENESEN.

 

Új automata kávéfőző és minden egyéb gépre 1 év garanciát biztosítunk.

 

Minden nálunk vásárolt használt gépre 6 hónap teljeskörű garanciát biztosítunk.

A garancia nem vonatkozik a vízkőlerakódásból, rongálásból, nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákra és a kopó alkatrészekre.

 

Minden általunk forgalmazott kávéra 100 % elégedettségi garanciát biztosítunk!
Ha a megvásárolt kávé valamiért mégsem ízlik Önnek, lehetőséget biztosítunk, hogy egy másik általunk gyártott kávéra kicserélje, a vételárat pedig beszámítjuk az új választott kávé árába. Ennek csupán annyi a feltétele, hogy a megvásárolt kávét  a vásárlástól számított 30 napon belül saját költségén visszajuttassa hozzánk, indokolni nem szükséges a döntését. A cserére abban az esetben biztosítunk lehetőséget, ha a megvásárolt kávénak legalább a felét vissza juttatja hozzánk. Készpénz visszatérítésére nincs mód, amennyiben az újonnan választott kávé olcsóbb, úgy kérjük válasszon nagyobb mennyiségi egységet az új kávéból.

 


 

blog comments powered by Disqus

Keresés