Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási információk

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

 

2020.04.11-től visszavonásig kedvezményes szállítási díjakat vezetünk be az alábbiak szerint:

MINDEN 5.000 Ft feletti rendelést országosan ingyenesen szállítunk házhoz futárszolgálattal!

MINDEN olyan rendelést, amely ADOMÁNY KÁVÉT tartalmaz (egy rendelésszámon kell szerepelnie) országosan ingyen szállítunk házhoz futárszolgálattal!Szállítás díjak belföldre

Alapértelmezett szállítási mód a házhoz szállítás futárcéggel (GLS Hungary).

A szállítási díjat a rendelés súlya határozza meg:

Házhoz-szállítás utánvéttel:

  • 2 kg alatt alatt 1500 Ft

  • 2-10 kg között 2000 Ft

  • 10-40 kg között 3500 Ft

A csomagokat a GLS futár 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Lehetőség van még Budapesten a szállítást saját képviselőinken keresztül kérni.

Ebben az esetben 10.000 Ft alatti megrendelés esetén 2000 Ft kiszállási díj fizetendő, 10.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás díjtalan.

Összeghatártól függetlenül lehetőség van a megrendelt áru(k) személyes átvételére a 2011 Budakalász, József Attila u. 75. szám alatt található telephelyünkön (itt helyben értékesítés nem történik, csak az előre megrendelt árukat tudják az ügyfelek személyesen átvenni), vagy budapesti bemutató termünkben a 1089 Budapest, Orczy út 22. szám alatt, ahol előre megrendelt árukon kívül minden raktáron lévő termékünket is meg lehet vásárolni.

Új személyes átvételi pont: 1036 Budapest, Szépvölgyi út 7. Kávé Depo partnerünk. Itt a megrendelt termékeket lehet átvenni (csak bankkártyás fizetés lehetséges) és a javításra leadott kávéfőző gépek átadása, átvétele is lehetséges. 

blog comments powered by Disqus

Keresés