Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási információk

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Szállítás díjak belföldre

Alapértelmezett szállítási mód a házhoz szállítás futárcéggel (GLS Hungary).

A szállítási díjat a rendelés súlya határozza meg:

Házhoz-szállítás utánvéttel:

  • 2 kg alatt alatt 1500 Ft

  • 2-10 kg között 2000 Ft

  • 10-40 kg között 3500 Ft

A csomagokat a GLS futár 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Lehetőség van még Budapesten a szállítást saját képviselőinken keresztül kérni.

Ebben az esetben 10.000 Ft alatti megrendelés esetén 2000 Ft kiszállási díj fizetendő, 10.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás díjtalan.

Összeghatártól függetlenül lehetőség van a megrendelt áru(k) személyes átvételére a 2011 Budakalász, József Attila u. 75. szám alatt található telephelyünkön (itt helyben értékesítés nem történik, csak az előre megrendelt árukat tudják az ügyfelek személyesen átvenni), vagy budapesti bemutató termünkben a 1089 Budapest, Orczy út 22. szám alatt, ahol előre megrendelt árukon kívül minden raktáron lévő termékünket is meg lehet vásárolni.

Új személyes átvételi pont: 1036 Budapest, Szépvölgyi út 7. Kávé Depo partnerünk. Itt a megrendelt termékeket lehet átvenni (csak bankkártyás fizetés lehetséges) és a javításra leadott kávéfőző gépek átadása, átvétele is lehetséges. 

blog comments powered by Disqus

Keresés