Leírás és Paraméterek
Nem véletlen, hogy a Monin Macadamia dió szirup Olivér Monin személyes kedvence is lett az évek során - azért alkotta meg, hogy kielégítse a fogyasztók krémes, mégis pörkölt csonthéjasok iránti igényét.
Eredete
A macadamia dió Ausztráliából származik, névadója egy tudós, Dr. John McAdam, aki először írta le ezt a gyümölcsöt. A macadamia dió további elnevezései között szerepel a „Királyföld diója”, „Bokor dió” és a „Diók királya is”. Természetesen az ausztrál őslakosok már jóval azelőtt felfedezték a macadamia dió selymes ízét, hogy az Európaiak letelepedtek volna.
A macadamia dió „azaz a diók diója” rendkívül széles körben felhasználható, legyen szó pudingokról, krémekről, süteményekről, kekszekről vagy savanykásabb ételekről. Kiválóan kombinálható csokoládéval is.
Szín
Borostyán.
Ízvilág
Hosszantartó pörkölt dió illat és íz, francia pralinés utóíz.
Felhasználási ötletek
A Monin Macadamia dió szirup kiválóan kombinálható a Monin Csokoládé szósszal vagy más, csokoládés szirupokkal. Készítsél diós lattekat és más kávékülönlegességeket, krémes desszertitalokat és selymes shakeket a Monin Macadamia dió sziruppal.