Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rendkívüli hír

Rendkívüli hír
Új munkarendben folytatjuk...
Kedves partnereink, ügyfeleink, vásárlóink!
A mai napon több nehéz döntést kellett meghoznunk a magunk, kollégáink és a közösség érdekében.

Folytatjuk a munkát ameddig lehetséges, hogy talpon tudjunk maradni és segíteni tudjunk mindenkinek akinek szüksége van a munkánkra, a termékeinkre. Azonban igyekszünk minden elkerülhető találkozást mellőzni, hogy kollégáink egészségét megóvjuk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy mától nem vállalunk kiszállással járó javítást, karbantartást és beüzemelést sem. A webshopban leadott rendeléseket kizárólag futárral lehetséges házhoz rendelni és mindhárom átadási ponton felfüggesztjük az áruk átvételének lehetőségét. A futárszolgálat tájékoztatása szerint ők teljes kapacitással országosan tudnak még jelenleg teljesíteni minden megrendelést.

A jelenlegi helyzetben azt gondoljuk az a helyes magatartás, ha mindenki a nála egyel rosszabb helyzetben lévőnek próbál segíteni. Ha ez a teljes társadalmon atívelő gondolat lesz (amit tettek is követnek) akkor van esélyünk mindannyiunknak emelt fővel és büszkén állni majd pár hónap múlva a tükör és egymás szemébe nézve egymás előtt állni.
Ennek szellemében nekünk kollégáink egészsége és megélhetése az első számú a fontossági sorrendben.

Akik már otthon kényszerülnek maradni és minimálisra szeretnék csökkenteni a kimozdulást otthonról házhoz tudják rendelni termékeinket ameddig csak termelni tudunk. Az 5000 Ft feletti ingyenes szállítás lehetőségét határozatlan időre meghosszabbítjuk.
Reméljük picit elviselhetőbbé tudjuk tenni ezáltal is vásárlóinknak a kényszerű szobafogságot.

Vigyázzunk egymásra és aki teheti ne menjen közösségbe, hogy minél hamarabb megállítsuk a vírus terjedését és mind folytatni tudjuk életünket egy sokkal jobb minőségben minden bizonnyal másképp, mint ahogy tegnapig éltük azt.

Jó egészséget!
 
 
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek
blog comments powered by Disqus