Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

NAV Online számlázás

NAV Online számlázás FONTOS információk vállalkozások és egyéni vállalkozók számára a 2020.07.01-jét követően kiállított számlákkal kapcsolatban!
Figyelem!
2020.07.01-jét követően kérjük fordítsanak KIEMELT FIGYELMET arra, hogy az automatizált számlázási folyamatnak köszönhetően nincs mód arra, hogy a vásárló által megadott adatok alapján elkészült e-számlát utólag módosítsuk, azt a rendszer automatikusan kiállítja és elküldi a vásárlónak a pénztár folyamat során megadott adatok alapján!
Amennyiben Ön belföldi adóalanynak minősül (adószámmal rendelkező vállalkozás, nonprofit szervezet, önkormányzat, EGYÉNI VÁLLALKOZÓ, stb.), akkor kérjük válassza a cégként vásárolok opciót, hogy a számla helyes adattartalommal készüljön el. Csak ebben az esetben tűnteti fel a számlázó a számlán a vásárló adószámát és küldi be a NAV Online rendszerébe a számla adatait, ami feltétele a számla elhelyezésének a vásárló könyvelésében!
Utólag csak a számla sztronózása után tudunk új bizonylatot kiállítani (Önnek minden elkészült bizonylatot ugyan úgy el kell majd helyeznie a könyvelésében!) és új számlát kiállítani a helyes adattartalommal.
A helytelen adattartalommal kitöltött számla sztornózásának és az új számla elkészítésének 
adminisztrációs díja bruttó 1.000 Ft / számla.
Az adminisztrációs díj automatikusan feltűntetésre kerül a helyes adattartalommal kiállított számlán, esetleges elengedése méltányossági alapon kérhető.
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek
blog comments powered by Disqus

Keresés