Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KÁVÉZTASD A DOKIT !

Ez az oldal azért jött létre, hogy az egészségügyben értünk dolgozó orvosok és segítőik ne maradjanak kávé nélkül miközben értünk, barátainkért, szeretteinkért küzdenek ezekben a nehéz időkben is.

Az elmúlt időszakban (van olyan intézmény amelyet csak pár hete, de van olyan is amelyet évek óta) "csendben" támogattunk a munkájában kávéval, kávéfőző géppel.
Mindig is kiemelten fontosnak gondoltuk, hogy segítenünk kell nekik (is), hogy ők is éberen segíthessenek mindannyiunkon.
Sajnos azonban anyagi lehetőségeink végesek és a jelen helyzetben nekünk is jelentősen csökkent a bevételünk, így szűkül a mozgásterünk...

Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy rajtunk keresztül minden jószándékú ember segíteni tudjon az orvosoknak és segítőiknek egy kis törődéssel, amit jelen esetben a kávé testesít meg. Az elmúlt hetek tapasztalatai alapján szinte nincs az a mennyiségű kávé, ami elegendő volna bármely egészségügyi intézményben, ahol 0-24 órában próbálnak segíteni a betegeken.
Rájuk fér a törődés, ne hagyjuk magukra őket!

Ennek szellemében indítjuk ma útjára a
"KÁVÉZTASD A DOKIT!" kampányt, amely arról szól, hogy az egészségügyi intézmények dolgozói leadhatják az igényüket (kb. mennyiség, szemes vagy őrölt kávé, van-e készülékük, javításra volna szükségük) lehetőség szerint privát üzenetben.

A segíteni szándékozóknak lehetőséget biztosítunk a honlapunkon, hogy féláron kávét adományozzanak az egészségügyben dolgozóknak. Lista árainkól 50% kedvezményt biztosítunk, vállaljuk a lebonyolítást és a szállítás megoldását is saját költségünkön.

www.x-presso.hu/adomany

#kaveztasdadokit

Korhazellato

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek
blog comments powered by Disqus

Keresés