Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kávé előfizetés

Kávé előfizetés
Megérkeztek a kávé előfizetéses csomag ajánlataink!

Újdonság Kávés Laci ajánlásával! 

Kedves Kávébarátaink!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy mostantól elérhetők a várva várt 3 és 6 hónapos kávé előfizetéseink, melyekkel minden reggeleteket a frissesség és ízletesség jegyében indíthatjátok! 

Miért válasszátok az előfizetéseinket?

  • 3 Hónapos Előfizetés: Szeretnél minden reggel frissen pörkölt kávéval ébredni, kedvezményes áron? Válaszd a 3 hónapos előfizetésünket, ahol a szállítási díjat fél áron kínáljuk! Rugalmasságunkkal garantáljuk, hogy mindig a kedvenc kávédat kortyolgasd.

  • 6 Hónapos Előfizetés: A kényelem és a frissesség maximalizálása érdekében ajánljuk a 6 hónapos előfizetést, mely során a szállítás teljesen ingyenes! A kávé frissen pörkölt, szükség esetén pedig frissen őrölt közvetlenül minden szállítás előtt, így a lehető legjobb minőséget garantáljuk.

Tegyétek szebbé a reggeleiteket! A kávé nem csupán ital, hanem élmény is. Engedjétek, hogy ez az élmény nap, mint nap otthonotokba lopózzon. 

Nézzetek szét weboldalunkon, ahol részletes információt találtok az előfizetési csomagjainkról, és válasszátok ki a számotokra legmegfelelőbbet!

Köszönjük, hogy minket választotok – itt az idő, hogy együtt felfedezzük a kávé világának végtelen ízeit és aromáit. 

#KávéElőfizetés #FrissenPörkölt #ÉbredjKávéval #KávéMindenReggel #KávéMindenReggel

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek
blog comments powered by Disqus